سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بررسی گوشی ایفون xs مکس اپل

بررسی ایفون XS مکس

کمپانی مشهور اپل، در نهایت آیفون را با یک صفحه نمایش بزرگ و برای تماشای فیلم و اجرای بازی های روز ارایه میدهد. آیفون Xs Max دارای قیمت بالایی است اما جدا از قیمت آن آیفون XS Max یک تجربه عالی و فوق العاده را به کاربر ارایه میدهد. دوربین پیشنهادی اپل در آیفون XS Max همان طور که انتظار داشتیم عالی است، همچنین از طراحی زیبا و بروزی بهره میگیرد که نظر هر بیننده ای را به خود جلب مینماید. اگر شما هم مثل ما قصد دارید قیمت ایفون xs مکس را نسبت به کارایی آن بسنجید تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

بررسی ایفون xs مکس

طراحی و ساخت

زیبایی ظاهری در آیفون XS Max باعث شده تا در همان نگاه اول مجذوب آن شوید. بدنه شیشه‌ای با رنگ بندی جذاب در کنار فریم فلزی و نمایشگر بدون حاشیه، این گوشی را به یک مجموعه کامل تبدیل کرده و به واژه «شیک» در تلفن‌های هوشمند معنای خاصی بخشیده است.

 

از آن جایی که آیفون XS Max ابعاد بزرگی دارد، جای‌گیری‌اش در دست به معضلی برای کاربر تبدیل شده است. با توجه به قیمت بالای این گوشی، نگرانی برای افتادن آن از دست زیاد خواهد بود؛ به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم از همان روزهای اول برای آن قاب محافظ خریداری کنید. یکی از مواردی که تاثیر منفی بر خوش دستی دستگاه گذاشته، طراحی به‌شدت گرد چهار گوشه آن است. با توجه به این نوع طراحی، با وجود اینکه آیفون XS Max ضخامت کمتری نسبت به گوشی‌هایی چون گلکسی نوت 9  و وان پلاس 6 دارد، اما در دست چنین حسی را القا نمی‌کند؛ به طوری که پرچمدار اپل ضخیم‌تر از این گوشی‌ها به نظر می‌رسد.بدنه پشتی آیفون XS Max کاملا تخت طراحی شده و خبری از انحنا در آن نیست. روی این بدنه شیشه‌ای شاهد قرار گیری محفظه دوربین و فلاش با کمی بیرون زدگی از قاب، لوگوی اپل و نام iPhone هستیم.

 

اما نکته تاثیرگذار طراحی آیفون XS Max جای گیری نمایشگر 6.5 اینچی آن درون بدنه‌ای با اندازه 157.5 در  77.4میلیمتر است. این در حالی است که آیفون 8 پلاس با وجود نمایشگر 5.5 اینچی، ابعاد بزرگتری نسبت به آیفون XS Max دارد.

 

بخش روبرویی این آیفون جدید که کاملا با شیشه پوشیده شده، از نمایشگر بدون حاشیه با یک ناچ کوچک میزبانی می‌کند. در این ناچ دوربین سلفی، سنسورهای مختلف و اسپیکر مکالمه تعبیه شده است.

این آیفون جدید گواهی IP68 را دریافت کرده است. با توجه به این گواهی، آیفون XS Max بدون مشکل خاصی در عمق 2 متری آب برای مدت 30 دقیقه دوام می‌آورد. بر اساس گفته‌‌های اپل، این دستگاه علاوه بر آب، در برابر مایعات مختلف مانند آب نمک، شیر و آب کلر دار نیز مقاوم خواهد بود. البته ناگفته نماند جبران صدمات ناشی از آب‌ خوردگی از موارد قابل پشتیبانی توسط گارانتی محصولات اپل نیست.

 

لبه سمت راست آیفون XS Max شاهد قرارگیری دکمه پاور هستیم. دسترسی به این دکمه توسط انگشت نسبتا آسان است. دکمه‌های کنترل صدا و فعال سازی حالت سایلنت هم در لبه سمت چپ این پرچمدار حضور دارند. از آنجایی که در آیفون XS Max دکمه هوم حذف شده، برای دسترسی به سیری باید دکمه پاور را برای مدت مدت کوتاهی نگهدارید. اپل جایگاه سیمکارت را مانند نسل قبل در لبه راست، پایین دکمه هوم قرار داده است.

نمایشگر

آیفون XS مکس از نظر صفحه نمایش در بین آیفون های اپل یک رکورد را به ثبت رسانده است! این گوشی اولین آیفونی است که با تجهیز به نمایشگری 6.5 اینچی از سوی شرکت اپل روانه بازار می‌شود. صفحه نمایش 6.5 اینچی دستگاه از نوع سوپر آمولد (Super AMOLED) بوده و وضوح تصویر 2688 در 1242 پیکسل را ارائه می‌کند. بدین سبب تراکم پیکسلی صفحه نمایش این آیفون به چیزی در حدود 458 پیکسل در هر اینچ خواهد رسید. پس آیفون XS Max از نظر وضوح تصویر و تراکم پیکسلی هم وضعیت عالی دارد.

همانطور که پیش از این هم اشاره شده بود، نمایشگر آیفون XS مکس اپل به صورت بدون حاشیه طراحی شده و چیزی در حدود 84.4 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را در بر می‌گیرد. بدین سبب ظاهری زیبا از نمای رو به رو برای گوشی به وجود آمده است. برخلاف عقیده برخی افراد زائده بالای نمایشگر آیفون XS مکس که اصطلاحا ناچ نامیده می‌شود هم به هیچ عنوان آزاردهنده نیست. روی صفحه نمایش گوشی با شیشه محافظ ضد خش پوشانده شده که بنا به ادعای اپل مقاوم ترین شیشه بکار رفته در گوشی هاست.

 

صفحه نمایش سوپر آمولد آیفون XS Max از قابلیت لمس سه بعدی (3D Touch) و همچنین تاچ سنسینگ 120 هرتزی (120Hz Touch Sensing) پشتیبانی می‌کند. بدین سبب سرعت ریسپاند یا پاسخگویی آن به دستورات لمسی که توسط کاربر ارائه می‌شود بیشتر خواهد بود. تکنولوژی های دیگری همچون دالبی ویژن (Dolby Vision)، واید کالر (Wide Color) و تروتون دیسپلی (True-tone Display) هم در نمایشگر گوشی بکار رفته که همگی منجر به افزایش کیفیت آن می‌شوند. اما نمایشگر آیفون XS Max در محیط های باز و تحت تابش نور مستقیم چگونه عمل می‌کند؟توانایی صفحه نمایش آیفون XS مکس اپل در تولید روشنایی بسیار عالی است. بدین سبب در محیط های باز و تحت تابش نور مستقیم می‌توان به راحتی محتوای صفحه نمایش گوشی را مشاهده کرد. در بررسی های صورت گرفته مشخص شد که محتوای صفحه نمایش آیفون XS Max حتی با روشنایی 50 درصد هم در محیط های باز و تحت تابش نور مستقیم به طور کامل قابل مشاهده خواهد بود. ضمنا نمایشگر آیفون مذکور از نظر زاویه دید هم بسیار خوب عمل می‌کند و تفکیک‌پذیری عالی دارد. به طور کلی صفحه نمایش آیفون XS مکس تقریبا تمام نقاط قوتی که انتظار می‌رود صفحه نمایش یک گوشی داشته باشد را ارائه خواهد کرد.

سیستم عامل و نرم افزار

سیستم عامل پیش فرضی که در آیفون XS Max نصب شده iOS 12 است. این سیستم عامل به طور ویژه برای آیفون های سال 2018 بهینه شده است و قابلیت های متعددی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. با توجه به اینکه دکمه هوم از آیفون XS مکس حذف شده، اپل تمام قابلیت ها و امکاناتی که کاربر از طریق این دکمه به آن ها دسترسی پیدا می‌کرد را در سیستم عامل iOS 12 به شیوه جدیدی ارائه می‌کند تا کاربر برای دستیابی به این ویژگی ها نیازی به دکمه فیزیکی هوم نداشته باشد.

 

برای مثال کاربران آیفون XS Max اپل برای دسترسی به لیست اپلیکیشن های اخیر کافیست انگشت خود را در بخش زیرین نمایشگر گوشی قرار داده و سپس تا وسط صفحه به سمت بالا بکشند و چند لحظه مکث کنند تا لیست اپلیکیشن های اخیر اجرا شده در آیفون نمایان شود. تمام قابلیت هایی که پیش از این کاربر از طریق دکمه هوم به آن ها دسترسی پیدا می‌کرد در سیستم عامل و بستر نرم افزاری آیفون XS Max به گونه جدیدی قابل اجرا خواهند بود. شاید تصور کنید تعامل برقرار کردن با این رویکرد کمی سخت باشد، اما در عمل اینطور نیست و شما خیلی راحت می‌توانید با ویژگی ها و ترفندهای خاص رابط کاربری iOS 12 در آیفون XS Max ارتباط برقرار کنید.از دیگر ویژگی های نرم افزاری که در آیفون XS مکس اپل ارائه شده می‌توان به قابلیت مموجی (Memoji) اشاره کرد که نسخه ارتقاء یافته همان قابلیت انیموجی (Animoji) آیفون X است. به موجب این قابلیت کاربر می‌تواند علاوه بر شبیه سازی حالات و حرکات چهره خود بر روی اموجی های مختلف، برخی ویژگی های اموجی نظیر رنگ پوست و غیره را شخصی سازی هم کند. پشتیبانی آیفون XS مکس از سیری (Siri) هم می‌تواند یکی دیگر از ویژگی های مثبت آن باشد که البته شاید برای ما ایرانی ها چندان کاربرد زیادی نداشته باشد. اما سرعت عمل و روان بودن سیستم عامل و بستر نرم افزاری دستگاه چگونه است؟

 

زمانی که در حال استفاده از آیفون XS Max اپل هستید با هیچ لگ و تاخیری مواجه نخواهید شد و به خوبی روان بودن عملکرد بستر نرم افزاری دستگاه را حس خواهید کرد. هماهنگی خاص مابین سخت افزار و بستر نرم افزاری آیفون XS مکس سبب شده که گوشی در حین استفاده کوچک‌ترین لگ یا تاخیری را ارائه نکند و کاربر در حین بکارگیری دستگاه تجربه‌ای فوق‌العاده روان را داشته باشد. به طور کلی عملکرد سیستم عامل و بستر نرم افزاری آیفون XS Max اپل بسیار عالی بوده و از نقاط قوت آن محسوب می‌شود.

Face ID

این روزها انتخاب اپل برای تضمین امنیت بایومتریک گوشی‌های خود  Face ID است که جایگزین حسگر اثر انگشت Touch ID شده و در ناچ این گوشی، در بالای صفحه نمایشگر خودش را جای داده است. اپل ادعا می‌کند که این راهکار امنیت بیشتری به کاربران می‌دهد به طور قابل توجهی‌ هم سریع‌تر است اما در حقیقت، به اندازه کافی عالی و کامل نیست. ما این روزها گوشی‌های زیادی را با حسگر تشخیص چهره دیده‌ایم و تست کرده‌ایم و به نظر ما Face ID در مقایسه با آن‌ها هنوز هم کمی کند است و می‌تواند به عملکرد بهتری دست پیدا کند (حداقل در XS Max  این طور است). برای بیدار کردن iPhone XS Max خود کافی است آن را بردارید و یا از دگمه پاور استفاده کنید تا صفحه نمایشگر روشن شود. در حین زمانی که انگشت خود را به سمت بالا می‌کشید تا قفل صفحه را باز کنید، Face ID کار خودش را می‌کند و چهره شما را شناسایی می‌کند. همچنین باید اضافه کرد که این ویژگی گاهی اوقات در زیر نور شدید آفتاب هم دچار اخلال در عملکرد خود می‌شود و نمی‌تواند به خوبی چهره شما را تشخیص دهد که در واقع مشکلی است که هر سیستم تشخیص چهره دیگری که وجود دارد هم از آن رنج می‌برد اما حقیقتا دوست داشتیم اپل فکر خوبی برای اصلاح آن پیدا می‌کرد. این موضوع باعث می‌شود که به طور کلی نسبت به شرایط مختلف، حسگر اثر انگشت را به عنوان سنسور تامین کننده امنیت بایومتریک بیشتر ترجیح بدهیم.

باتری و شارژدهی گوشی ایفون XS مکس

طول عمر باتری یکی از مسائلی بوده که همیشه در گوشی‌های آیفون مورد انتقاد قرار می‌گرفت اما iPhone XS Max برای اولین بار به طور جدی تلاش کرد تا این مشکل را برطرف کند و از روش‌های زیادی برای این کار استفاده کرد. اولین کاری که اپل در جهت بهبود طول عمر باتری گوشی‌های خود انجام داد، استفاده از چیپست قدرتمندتر و جدیدتر A12 Bionic بود که در iPhone XS و iPhone XR  نیز به کار گرفته بود که از نظر قدرت، طول عمر باتری بیشتری از تک تک میلی آمپرهای مصرفی به کار می‌گرفت. دومین اقدام اپل در راستای بهبود این موضوع نیز خود منبع تغذیه و افزایش ظرفیت آن بود. iPhone XS Max دارای باتری بزرگی است که 3174 میلی آمپر ظرفیت دارد که از باتری 2691 میلی آمپری که در iPhone 8 Plus استفاده شده بود، بزرگ‌تر و قوی‌تر است. البته با معرفی نسل جدید گوشی‌های آیفون، دیگر نمی‌توان گفت XS Max دارای بزرگ‌ترین باتری است چرا که نسل جدیدی که جایگزین آن شده، یک باتری بسیار بزرگ دارد که ظرفیت آن نزدیک به 4000 میلی آمپر می‌رسد اما به هر حال، در دوره خود، دارای بزرگ‌ترین باتری در میان تمام گوشی‌های دیگر آیفون بود که تا به حال ساخته شده بود.

 

خود اپل چنین ادعا می‌کند که عمر باتری XS Max حدود 90 دقیقه بیشتر از iPhone X است. اگرچه مشخص نیست اپل با چه معیاری به این رقم دست پیدا کرده و تحت چه شرایطی این دو را با هم مقایسه کرده است (طبیعتا باید شرایط کاملا یکسانی بوده باشد)، اما از یک موضوع اطمینان خاطر کامل داریم و آن هم این است که iPhone XS Max در استفاده مدرن امروزه، می‌تواند به راحتی یک روز کامل از نظر شارژ دهی شما را تامین کند؛ البته شاید در پایان روز مجبور به روشن کردن گزینه مصرف بهینه انرژی شوید اما احتمالا از نتیجه آن راضی خواهید بود.

 

در تست‌هایی که ما از طول عمر باتری این گوشی گرفتیم، چند ساعت با آن بازی کردیم، چند ساعت موزیک و پادکست گوش دادیم، مقداری در شبکه‌های اجتماعی وقت سپری کردیم، از ایمیل استفاده کردیم، وبگردی کردیم و پیامک دادیم و کارهای عادی دیگر مانند برقراری تماس انجام دادیم که یک کاربر عادی هر روز انجام می‌دهد و در عین حال یک ساعت اپل واچ 3 هم به آن متصل کرده بودیم که در نتیجه همه این‌ها iPhone XS Max یک روز کامل پاسخگوی تمام نیازهای ما بود. به هر حال اگر کارگرد باتری را با استفاده از یک اپ بسیار سنگین و پرمصرف مانند PUBG افزایش دهید، مصرف بیشتری پیدا خواهید کرد که البته مقدار شارژی که از دست می‌دهید هم آنچنان زیاد نیست که نگران کننده باشد اما خب، باتری بیشتری نسبت به استفاده سبک مصرف می‌شود.

 

استفاده چند ساعته از Hotspot باعث می‌شود مصرف باتری iPhone XS Max به نهایت مقدار خودش برسد و اگر صبح ظرفیت باتری کامل شده باشد، معمولا حوالی ساعت 7 بعد از ظهر ظرفیت باتری را کاملا خالی خواهد کرد. بنابراین اگر روی گوشی خود حساب کرده‌اید تا به عنوان منبع پخش اینترنت به دستگاه‌های دیگر شما متصل باشد، حتما باید یک شارژر در نزدیکی خود داشته باشید. علاوه بر این، XS Max از قابلیت شارژ بی سیم نیز پشتیبانی می‌کند اما برای انجام این کار نیاز به خرید یک شارژر بی سیم به طور جداگانه دارید چرا که اپل وسیله‌ای برای انجام این کار در کارتن این گوشی در اختیار شما قرار نداده است. نتیجه مصرف باتری این گوشی در حالت استندبای 79 ساعت بود، و از نظر مکالمه 3G می‌تواند 16 ساعت و 8 دقیقه پاسخگوی شما باشد و 11 ساعت و 6 دقیقه نیز می‌توانید با آن وبگردی کنید. میزان پخش ویدئو به طور مداوم نیز 13 ساعت و 43 دقیقه است.

 

با این حال اوایل زمانی که این گوشی عرضه شده بود، تعدادی از کاربران مشکلاتی در شارژ شدن XS  و XS Max پیدا کرده بوند. ظاهرا زمانی که شارژر را به گوشی متصل می‌کردند، باتری شروع به شارژ شدن نمی‌کرد که گاهی اوقات باید با بیدار کردن صفحه نمایش گوشی شروع به شارژ شدن می‌کرد و برخی دیگر هم باید یک بار شارژر را بیرون می‌آوردند و دوباره وصل می‌کردند تا گوشی شروع به شارژ شدن کند. در حقیقت این مشکل زمانی رخ می‌دهد که گوشی حداقل برای یک ساعت استفاده نشده باشد. البته پس از بررسی‌های بیشتر متوجه شدیم این گزینه‌ای است که اپل برای امنیت بیشتر در گوشی خود استفاده کرده است و شما برای غیر فعال کردن آن می‌توانید به مسیر Settings -> Face ID بروید و گزینه USB Accessories را فعال کنید. پس اگر دچار چنین مشکلی شدید، بدانید که گوشی شما ایرادی ندارد و این یک ویژگی مخصوص است که از طرف اپل برای امنیت بیشتر شما در نظر گرفته شده و امکان غیر فعال کردن آن نیز برایتان وجود دارد.

گوشی اپل ایفون XS MAX

جمع بندی

سال گذشته اپل با آیفون X پا در مسیری جدید گذاشت؛ مسیری که قرار است جایگاه برند iPhone را برای دهه‌ی آینده تضمین کند و تعریف ما از گوشی‌های هوشمند را تغییر دهد. گام نخست اپل در مسیر جدید، موفقیت‌آمیز بود، این موضوع را به‌راحتی می‌توان از تأثیری که آیفون 10 بر صنعت گوشی‌های هوشمند گذاشت، متوجه شد.

حال پس از گذشت یک سال از آن زمان، وارد مرحله‌‌ای دیگر از ماجراجویی جدید اپل شده‌ایم؛ مرحله‌ای که در آن خبری از شگفتی‌های سال گذشته نیست و کوپرتینونشین‌ها صرفا به بهبود تجربه‌ی اولیه‌ی ما از آینده‌ی آیفون می‌پردازند. آیفون XS Max پاسخ اپل به نیاز کسانی است در انتظار جایگزین آیفون 8 پلاس بودند و از سوی دیگر، طراحی نخ‌نمای آن را برنمی‌تابیدند.

 

آیفون XS Max با پردازنده‌ی قدرتمند و هفت‌ نانومتری A12 Bionic، الگوریتم بهبودیافته‌ی دوربین، نمایشگر وسیع و باتری حجیم خود، تجربه‌ای ارتقاءیافته نسبت به گذشته ارائه می‌دهد؛ اما تغییرات به‌اندازه‌ای شگفت‌انگیز نیست که کاربر فعلی آیفون 10 را به خرید ترغیب کند و می‌توان آن را گزینه‌ای ایده‌آل برای کاربران فبلت‌های گذشته‌ی اپل و کسانی دانست که از پرچم‌داران غول‌پیکر اندرویدی استفاده می‌کنند؛ اما به‌دنبال تجربه‌ای متفاوت هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.