گوشی شیائومی مدل mi note 10 pro
شیائومی به عنوان شرکتی شناخته می شود که سعی دارد خواسته های کاربران از گوشی های هوشمند را در قیمتی پایین تر به بازار عرضه کند. به عنوان مثال گوشی پوکوفون اف وان یا می 9 تی پرو از این کمپانی برای کسانی که خواستار سخت افزاری قدرتمند در قیمتی پایین هستند، طراحی شده بود. می نوت 10 و می نوت 10 پرو اما در عین داشتن ظاهری شبیه به گوشی هایی مثل پی 30 پرو، محصولی نسبتا متفاوت در بین محصولات شیائومی شناخته می شود که با تمرکز در زمینه دوربین، طراحی و توسعه داده شده است.
همانطور که می دانید، در سال 2019، حسگر های 48 مگاپیکسلی بیش از هر زمان دیگری مورد استفاده قرار گرفتند و نمونه های زیادی از آن ها را حتی در گوشی های میان رده شاهد بودیم. در نیمه دوم امسال اما گوشی هایی با حسگر های 64 مگاپیکسل معرفی شدند که جایگزینی برای حسگر های 48 مگاپیکسلی بودند. شیائومی اما قدم را فراتر گذاشت و در اواخر امسال، با همکاری شرکت سامسونگ، از دوربین 108 مگاپیکسلی برای گوشی های می نوت 10 و می نوت 10 پرو استفاده کرد که پیش از این، نمونه آن را فقط در گوشی مفهومی میکس آلفا دیده بودیم.
گذشته از این موارد، جالب است بدانید که این گوشی از 5 دوربین مختلف در قسمت پشتی استفاده می کند که هر یک از آن ها کاربرد متفاوتی خواهند داشت و شیائومی برای گوشی شیائومی mi note 10 pro، باتری بزرگ 5260 میلی آمپر ساعتی را در نظر گرفته است که به جذابیت های آن می افزاید.
با این حال، این گوشی از تراشه اسنپدراگون 730G استفاده می کند که باعث می شود نتوانیم آن را یک محصول پرچمدار به شمار بیاوریم و همانطور که می دانید، مگاپیکسل تنها عامل تعیین کننده در قدرت عکاسی یک دوربین نمی باشد؛ از این رو در ادامه این مقاله، به صورت مفصل تری با دوربین ها و سایر بخش های می نوت 10 پرو، آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید.
دوربین
نوکیا 9 پیورویو راه برای موبایل های پنج لنزی هموار کرد اما شیائومی با رونمایی از شیائومی می نوت 10 پرو ، تا انتهای این مسیر پیش رفت. این اسمارتفون که ماژول پنجگانه دارد، با 5 لنز 108، 12، 5، 20 و 2 مگاپیکسلی به عنوان یک اسمارتفون حرفه ای در عکاسی رجزخوانی میکند. هرچند در روزهای نخست ورود به عرصه رقابت مورد تمسخر کمپانی فوجی فیلم چینی تبار قرار گرفت اما واقعیت این است که جسارت و خلاقیت شیائومی قابل تقدیر است.
لنز 108 مگاپیکسلی که از سنسور ISOCELL Bright HMX استفاده کرده است، گشودگی دیافراگم f/1.7 دارد و استاد ثبت صحنه های نسبتا تاریک است. علاوه بر این، به واسطه زاویه دید گسترده، یک لنز واید مجهز به لرزشگیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز و فوکوس لیزری است.
البته شیائومی تمام برگ های برنده خود را در لنز 108 مگاپیکسلی رو نکرده و جانب اعتدال را بین 4 لنز بعدی نیز رعایت کرده است. لنز تله فتوی 12 مگاپیکسلی علاوه بر فوکوس خودکار Dual Pixel با قابلیت تشخیص فاز، زوم اپتیکال دو برابر و Laser AF هم دارد. در ادامه، لنز 5 مگاپیکسلی تله فتو با زوم اپتیکال 5 برابر، لنز الترا واید 20 مگاپیکسلی و لنز 2 مگاپیکسلی وجود دارد که در کنار فلاش چهارگانه مجموعه عکاسی شیائومی می نوت 10 پرو را تکمیل کرده است.
هرچند در نگاه اول جای خالی سنسور تشخیص عمق به چشم میآید اما به جای آن، لنز 12 مگاپیکسلی تله فتو دارد که بتوانیم عطایش را به لقایش ببخشیم.
بخش فوقانی نمایشگر xiaomi mi note 10 pro میزبان یک بریدگی کوچک است که لنز سلفی 32 مگاپیکسلی را جای داده است. با وجود گشودگی دیافراگم f/2.0 میتوان به عملکرد موفقیت آمیز این لنز در عکاسی سلفی در نور کم امیدوار بود و به صدقه سر پیکسلهای 0.8µm تصاویر ثبت شده شفاف و واضح خواهند بود.
باتری
اگر ضخامت 9.7 میلی متری می note 10 پرو کمی خاطرتان را مکدر کرده است، بد نیست توجهتان را جلب کنم به باتری خارق العاده 5260 میلی آمپر ساعتی که علاوه بر ظرفیت حیرت انگیزش، به فناوری شارژ سریع 30 واتی تجهیز شده است. در 30 دقیقه، حدود 58 درصد و در 65 دقیقه نسخه باتری در هم پیچیده میشود و فول شارژ میشود. با این گوشی پاور بانک خود را به دوستان خود هدیه دهید چون تقریبا نیازی به آن نخواهید داشت.
نمایشگر
سری محصولات CC شیائومی که مشهور به سری «جذاب های رنگی» این برند است، علاوه بر بدنه شیشهای که در سیطره فریم آلومینیومی است، با رنگ های سفید، مشکی و سبز آماده میزبانی از سلایق مختلف مخاطبان است. شاید ضخامت 9.7 میلی متری این گوشی چندان مذاق شما را شیرین نکند اما اگر بگوییم این ضخامت 9.7 میلی متری را به صدقه باتری قدرتمند 5260 میلی آمپر ساعتی داریم، کمی خیالتان آسوده میشود.
89 درصد از قاب رویی این موبایل هوشمند در اختیار صفحه نمایش 6.47 اینچی است که روی پنل سوپر امولد سوار شده است و پوشش محافظ گوریلا گلس 5 دارد. البته محافظ صفحه گوریلا گلس 5، روی قاب پشتی نیز کشیده شده و شما بابت استحکام قاب پشتی شیشهای، نگرانی نخواهید داشت.
نمایشگر شیائومی می نوت 10 پرو یک فول اسکرین واقعی با حداکثر روشنایی 600 نیت، وضوح رضایت بخشی زیر نور مستقیم آفتاب خواهد داشت.
شفافیت تصویر با رنگهای گرم این نمایشگر، دومین مشخصهای است که نظر شما جلب میکند خصوصا اگر اهل تماشای ویدئو با موبایل باشید. این ویژگی جذاب را مدیون گستره رنگی DCI-P3 و HDR10 نمایشگر هستیم که با تمام قوا نمایشگر می نوت 10 پرو را به یک نمونه رقابتی تبدیل کرده است.
نه فقط همین!
بلکه این نمایشگر، مسئولیت تامین امنیت اطلاعات شما را با حسگر اثرانگشت اپتیکال بر عهده گرفته است.
مشخصات فنی و سخت افزار
هنوز از شوک مجموعه عکاسی شیائومی می نوت 10 پرو خارج نشدهاید که این کمپانی، با مولفه جدیدی سعی در جلب توجه شما خواهد کرد. هرچند اسنپدراگون 730G از رده پرچمداران عقب مانده است اما با تکیه بر لیتوگرافی 8 نانومتری، دستکمی از یک تراشه پرچمدار 7 نانومتری ندارد.
این تراشه که تنها با تمرکز بر موبایل های هوشمند گیمینگ با قیمت مناسب رونمایی شد، با بازده فوق العاده خود در مدت کمی محبوب کمپانی های سازنده تلفن همراه شد. پردازنده گرافیکی، آدرنو 618 میباشد که در برابر بازی های متوسط رو سنگین، به لطف رم 6/8 گیگابایتی، حریف قدری است. برای اطلاع از قیمت اینجا را کلیک کنید.