سفارش تبلیغ
صبا ویژن

گوشی شیائومی مدل ردمی نوت 8

مطمئنا تا به کار نام گوشی های شیائومی به گوشتان خورده. گوشی های شیائومی به تازگی به علت قیمت های ارزان و به صرفه خود و همچنین گیفیت و عملکرد عالی که دارد بسیار در بین مردم محبوب شده است. شرکت شیائومی رقابت سختی را با سامسونگ آغاز کرده و تا به حال نیز موفق شده است. ما در این مطلب قصد داریم یکی از گوشی های بی نظیر این برند را با نام  گوشی ردمی نوت 8 را به شما معرفی کنیم.

بررسی گوشی شیائومی مدل Redmi Note 8

طراحی

ردمی نوت 8 در قاب پشتی از شیشه و در فریم از پلاستیک ساخته شده است. این گوشی طراحی زیبایی دارد و به خصوص در قاب پشتی کاملا براق است.

قاب جلو و قاب پشتی کاملا تخت هستند و هیچ انحنایی در آن‌ها دیده نمی‌شود. برای اینکه گوشی راحت‌تر در دستان کاربر قرار بگیرد فریم دستگاه کاملا به صورتی خمیده طراحی شده و اندازه بزرگی هم دارد تا تیزی‌های لبه‌های گوشی را بپوشاند.

ردمی نوت 8 در رنگ‌های متنوعی عرضه می‌شود که ما رنگ سفید آن را در اختیار داریم. در این رنگ قاب پشتی در بخش پایینی از آبی کم رنگ شروع به تغییر رنگ پیدا می‌کند و در بخش بالایی به رنگ سفید می‌رسد.

گوشی ضخامت زیادی دارد و ضخامتش 8.4 میلی‌متر است در کنار اینکه وزنش هم 190 گرم در نظر گرفته شده که وزن کمی نیست. این وزن و ضخامت زیاد در کنار لبه‌های کاملا تخت و البته سر بودن بیش از حد سبب شده تا ردمی نوت 8 گوشی خوش دستی نباشد.

اثرانگشت و کثیفی روی قاب پشتی به جا می‌ماند اما در رنگی که در اختیار ما قرار دارد به هیچ عنوان خودش را نشان نمی‌دهد.

حاشیه‌های صفحه‌نمایش در این گوشی خیلی کم نیستند و کاملا در حد و اندازه یک گوشی میان رده هستند. حاشیه پایینی صفحه‌نمایش به اندازه‌ای زیاد است که شیائومی‌توانسته لوگوی Redmi را در این بخش حک کند.

جزئیات ظاهری

در قاب جلو صفحه‌نمایشی می‌بینیم که حدود 82 درصد از قاب جلو را در اختیار دارد. این صفحه‌نمایش بالای خودش ناچ قطره‌ای می‌بیند که دوربین سلفی را در خودش جای داده. خروجی صدای مخاطب کاملا چسبیده به بخش بالایی صفحه‌نمایش است که هیچ اثر منفی‌ای در حاشیه‌های صفحه‌نمایش ندارد. کنار خروجی صدای مخاطب چراغ LED نوتیفیکیشن هم در نظر گرفته شده.

در لبه سمت راست کلیدهای ولوم و پاور را می‌بینیم و در لبه سمت چپ درگاه سیم کارت‌ها قرار دارند. بالای گوشی میکروفون دوم در کنار درگاه اینفرارد قرار گرفته و پایین گوشی درگاه تایپ سی را کنار اسپیکر، میکروفون اصلی و سوکت جک 3.5 میلی‌متری صدا مشاهده می‌کنیم. در قاب پشتی لنزهای دوربین اصلی در قابی جدا قرار گرفته‌اند که بیرون زدگی خیلی زیادی دارند و اجازه قرار گرفتن گوشی را به راحتی روی سطح صاف نمی‌دهند.

سنسور اثرانگشت هم در قاب پشتی قرار گرفته که عمق زیادی ندارد و از نظر جنس و رنگ کاملا هماهنگ با رنگ قاب پشتی است. اینطور به نظر می‌رسد که شیائومی قصد این را داشته تا این سنسور را مخفی نگه دارد.

صفحه نمایش

برای Redmi note 8 از صفحه‌نمایشی با اندازه 6.3 اینچ از جنس IPS استفاده شده. این صفحه‌نمایش کیفیت فول اچ دی دارد و تراکم پیکسلی‌اش برابر 409 پیکسل در هر اینچ است.

این صفحه‌نمایش به عنوان یک صفحه آی پی اس رنگ‌ها را نزدیک به واقعیت نشان می‌دهد اما خبری از آن پویایی رنگ‌ها که در صفحه‌های امولد می‌بینیم نیست در کنار اینکه در نمایش رنگ مشکی هم عملکرد خوبی ندارد اما در عوض رنگ سفید را خیلی تر و تمیز به نمایش در می‌آورد.

روشنایی خوب یکی دیگر از ویژگی‌های این صفحه‌نمایش به حساب می‌آید که به کاربر امکان می‌دهد در محیط باز و زیر نور خورشید بدون نگرانی محتوای نمایش داده شده در صفحه را مشاهده کند اما توجه داشته باشید اگر محتوای نمایش داده شده خیلی رنگ مشکی در خودش داشته باشد و تاریک باشد احتمال اینکه در محیط باز با مشاهده محتوا مشکل پیدا کنید زیاد می‌شود.

در بخش تنظیمات صفحه‌نمایش گزینه‌های متنوعی وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توانید از پتانسیل صفحه‌نمایش بیشترین استفاده را داشته باشید. این امکانات متنوع به لطف رابط کاربری می یو آی نسخه 11 برای این گوشی به همراه آمده است.

سخت افزار

برای این گوشی از چیپ ست اسنپدراگون 665 بهره برده شده که در اواسط سال 2019 معرفی شد. این چیپ ست با معماری 11 نانومتری از نسل قبلی خودش که معماری 14 نانومتری داشت مصرف انرژی بهینه‌تری دارد.

روی این چیپ ست پردازنده‌ای 8 هسته‌ای در کنار حافظه رم 4 گیگابایتی و حافظه داخلی 64 گیگابایتی دیده می‌شود.

ردمی 8 گوشی‌ای مقرون به صرف به حساب می‌آید و بنابراین نباید انتظار یک گوشی قدرتمند را از آن داشته باشید. با وجود این نوت 8 در عملکرد روزانه عملکرد تقریبا قابل قبولی دارد و اگرچه در برخی موارد شاهد این بودیم که لگ زدن در عملکرد کارهای روزانه در گوشی وجود داشت اما می‌توان با توجه به قیمتی که برای گوشی پرداخت می‌کنید از این لگ زدن چشم پوشی کرد.

بازی‌های مختلف روی این گوشی اجرا می‌شوند اما هر کدام عملکرد خودشان را دارند. بازی آسفالت 9 در نهایت کیفیت خودش خیلی سخت و با لگ زیاد اجرا می‌شود و زمانی که در حالت خودکار هم بازی را اجرا کنید باز هم خیلی نرم و بدون لگ اجرا نمی‌شود.

بازی کال آو دیوتی موبایل با کیفیت متوسط گرافیکی روی این گوشی اجرا می‌شود که عملکرد خوبی از خودش نشان می‌دهد و همه چیز در این حالت کاملا نرم و روان اجرا می‌شود.

اسپیکر

برای ردمی نوت 8 تنها یک اسپیکر در نظر گرفته شده که در بخش پایینی گوشی قرار گرفته است. این اسپیکر صدای بلندی دارد اما خیلی نمی‌توانید روی کیفیت آن حساب باز کنید. به خصوص زمانی که صدا را تا نهایت زیاد کنید کیفیت به طرز چشمگیری افت پیدا می‌کند.

امنیت

برای Note 8 دو روش امنیتی رایج در گوشی‌های هوشمند به کار گرفته شده است. یکی از آن‌ها سنسور اثرانگشت است. سخت‌افزاری که شیائومی برای این بخش در نظر گرفته در قاب پشتی گنجانده شده و همان‌طور که اشاره کردیم طراحی و رنگ این سنسور به گونه‌ای است که شیائومی گویی خواسته تا این سنسور کاملا مخفی باشد. از نظر سرعت و دقت با سنسوری کامل حرفه‌ای روبرو هستیم. در زمان بسیار کمی این سنسور اثرانگشت کاربر را شناسایی و قفل دستگاه را باز می‌کند در کنار اینکه برای فعال شدنش به فشار هیچ کلیدی نیاز نیست و اهمیتی هم ندارد اثرانگشت خودتان را از چه سمتی روی آن قرار دهید. یکی از بخش‌های جذاب این سنسور که نظر ما را به خودش جلب کرد زمان بسیار کمی است که نیاز دارید تا اثرانگشت خودتان را برایش تعریف کنید. برای تعریف اثرانگشت تنها به 12 بار گذاشتن و برداشتن انگشت نیاز دارید و در هیچ مرحله‌ای هم خطا نمی‌دهد.

ویژگی امنیتی دوم تشخیص چهره است که توسط دوربین سلفی در ناچ قطره‌ای گوشی انجام می‌گیرد. این ویژگی هم در این گوشی مقرون‌به‌صرفه خوب عمل می‌کند و سرعت قابل ملاحظه‌ای دارد. در نور کم هم توانایی تشخیص چهره کاربر در نظر گرفته شده و در نهایت می‌توانید تعیین کنید بعد از شناختن چهره در صفحه قفل بماند یا مستقیم به صفحه اصلی منتقل شود در عین حال که اگر چشمان کاربر بسته باشد تشخیص انجام نمی‌شود.

نرم افزار

اندرویدی که برای ردمی نوت 8 در نظر گرفته شده نسخه 9 است که رابط کاربری می یو آی را روی خودش دارد. در ابتدا که گوشی را خریداری می‌کنید می یو آی نسخه 10 روی آن نصب است اما به محض اتصال به اینترنت نوتیفیکیشن به روزرسانی رابط کاربری جدید برای شما نمایان می‌شود و می‌توانید از رابط کاربری نسخه 11 MIUI لذت ببرید.

از نظر نرم افزاری با گوشی کاملا هیجان‌انگیز روبرو هستید که امکاناتی در حد و اندازه یک پرچم‌دار دارد.

صفحه قفل دستگاه دو میانبر دارد که یکی به گلنس است و دیگری به دوربین در کنار اینکه یک ساعت بزرگ هم بالای این صفحه دیده می‌شود.

با عبور از صفحه قفل به صفحه اصلی می‌رسیم که در این گوشی و در تمام گوشی‌هایی که MIUI روی خودشان دارند این صفحه هم برای نمایش ویجت ها استفاده می‌شود و هم برای نمایش تمامی برنامه‌های نصب شده روی گوشی.

با پایین کشیدن انگشت به سمت پایین صفحه اصلی می‌توانید به نوتیفیکیشن بار دسترسی پیدا کنید که تعداد زیادی سوییچ تنظیمات را داخل خودش جای داده است.

تعامل با گوشی از دو طریق انجام می‌گیرد؛ یکی کلیدهای لمسی داخل صفحه‌نمایش و پایین صفحه و حالت دیگر حرکت‌های جسجری. در حرکت‌های جسجری با سوایپ کردن انگشت روی صفحه‌نمایش می‌توانید در منوها حرکت کنید. به طور مثال زمانی که انگشت خودتان را از سمت چپ یا راست صفحه به داخل هدایت کنید می‌توانید به صفحه قبل برگردید، اگر انگشت خودتان را از پایین صفحه‌نمایش به بالا هدایت کنید به صفحه اصلی منتقل می‌شوید و زمانی که انگشت خودتان را به همین صورت حرکت دهید و رها نکنید لیست برنامه‌های اخیر باز می‌شود.

دوربین

4 لنز برای دوربین اصلی در قاب پشتی این گوشی در نظر گرفته شده که در قابی جدا از قاب پشتی هستند و بیرون زدگی این لنزها خیلی زیاد است. این چیدمان دوربین برای گوشی‌ای در این سطح یک مزیت بزرگ به حساب می‌آید.

اولین لنز در بالاترین مکان لنز اولتراواید است که سنسور 8 مگاپیکسلی دارد. لنز پایینی لنز اصلی است که سنسور 48 مگاپیکسلی دارد؛ لنز سوم برای تشخیص عمق به کار گرفته می‌شود که سنسور 2 مگاپیکسلی دارد و در نهایت لنز آخر هم سنسور 2 مگاپیکسلی دارد و یک لنز ماکرو است.

لنز اصلی اندازه دهانه دیافراگم f/1.8 دارد و سنسورش ساخت سامسونگ است. لنز اولترا واید می‌تواند تا 119 درجه را پوشش دهد و اندازه دهانه دیافراگمش f/2.2 است. لنز ماکرو می‌تواند از فاصله 4 سانتی متری از سوژه عکاسی کند و در نهایت لنز تشخیص عمق هم برای تشخیص پس زمینه سوژه در عکس‌های پرتره به کمک لنز اصلی می‌آید.

منوی دوربین مانند تمام گوشی‌های شیائومی از چند تب پایین صفحه ویوفایندر تشکیل شده که هم با کشیدن انگشت روی صفحه و هم روی نام تب ها می‌توانید بین آن‌ها جا به جا شوید. بالای صفحه چند آیکون در نظر گرفته شده که به کمک آن‌ها نیاز به بخش تنظیمات به طرز چشمگیری کاهش پیدا می‌کند.

لنز اصلی در حالت پیش‌فرض روی عدد 12 مگاپیکسل عکاسی می‌کند اما اگر دوست داشته باشید از حالت 48 مگاپیکسلی استفاده کنید در تب‌هایی که پایین صفحه قرار دارند گزینه‌ای برای فعال کردن حالت 48 مگاپیکسلی وجود دارد؛ منتهی دقت داشته باشید در این حالت دیگر خبری از زوم کردن یا عکاسی با زاویه دید فوق عریض نیست.

عکس‌هایی که لنز اصلی در نور روز تهیه می‌کند رنگ‌هایی با فاصله از واقعیت دارند. رنگ این عکس‌ها بسیار گرم است. رنج دینامیکی در حد کاملا معمولی است و شارپی هم برای گوشی‌ای در این رده قیمت کاملا مطلوب به نظر می‌رسد.

عکس‌هایی که با لنز اولترا واید گرفته می‌شوند رنگ‌هایی به‌مراتب گرم‌تر از لنز اصلی دارند. این تصاویر زاویه دید خوبی دارند و در لبه‌ها به هم ریختگی زیادی مشاهده نمی‌شود. در این حالت شارپی به نسبت به عکاسی با لنز اصلی کاهش پیدا می‌کند.

خبری از لنز تلفوتو برای این گوشی نیست اما به لطف حضور لنز 48 مگاپیکسلی گوشی این توانایی را پیدا می‌کند تا زوم 2 برابری تقریبا بدون افت کیفیت انجام دهد و در حقیقت این عکس‌ها برشی از عکس‌های گرفته شده با لنز 48 مگاپیکسلی هستند.

توانایی گرفتن عکس‌های پرتره هم برای گوشی در نظر گرفته شده که با کمک لنز 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق این روند بهبود داده شده است. در عکس‌هایی که با این حالت گرفته می‌شوند در برخی از بخش‌های مرز بین سوژه و پس زمینه به هم ریختگی و ناتوانی در تشخیص مشاهده می‌شود. با وجود این عملکرد گوشی در این حالت بسیار خوب است اما در ثبت رنگ‌ها باز هم شاهد این هستیم که رنگ‌ها پر رنگ‌تر از آن چیزی که هستند به ثبت می‌رسند.

در نور کم توانایی گوشی بدون استفاده از حالت نایت مود خوب است و برای یک گوشی مقرون‌به‌صرفه کاملا قابل قبول است. این عکس‌ها نویز دارند و تاری در برخی بخش‌های تصاویر مشاهده می‌شود. اگر از عکس‌های گرفته شده در این حالت راضی نیستید می‌توانید از حالت نایت مود استفاده کنید که نتیجه کار سبب می‌شود نوردهی در بخش‌های مختلف تصاویر به خصوص بخش‌های تاریک بیشتر شود و در نتیجه عکس‌هایی روشن‌تر با جزئیات بیشتر و نویز کمتر تهیه شود.

عکس‌هایی که در حالت ماکرو گرفته می‌شوند کاملا معمولی هستند و نمی‌توان چندان نام ماکرو را روی آن‌ها گذاشت. این عکس‌ها جزئیات را تقریبا خوب ثبت می‌کنند اما به نظر می‌رسد که بیشتر برشی از تصاویر گرفته شده با لنز 48 مگاپیکسلی با جزئیات ریزتر هستند.

دوربین سلفی هم عملکرد خوبی دارد. عکس‌هایی که با این دوربین گرفته می‌شوند جزئیات خوبی دارند و همه چیز کاملا شفاف و تر و تمیز ثبت می‌شود. این عکس‌ها رنگ خوبی دارند و ثبت رنگ در آن‌ها بهتر از لنز اصلی به ثبت می‌رسد.

توانایی گرفتن عکس‌های پرتره هم برای دوربین سلفی امکان‌پذیر شده است که به کمک آن می‌توانید عکس‌هایی از خودتان با پس زمینه مات تهیه کنید. در این حالت عملکرد گوشی کاملا برای یک محصول در این سطح قیمتی مقرون‌به‌صرفه است و برش سوژه از پس زمینه کاملا خوب انجام می‌شود هر چند در برخی بخش‌های شاهد به هم ریختگی هستیم.

باتری

برای ردمی نوت 8 پرو باتری‌ای با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت در نظر گرفته شده که عملکرد تقریبا خوبی در این گوشی از خودش نشان می‌دهد. با استفاده معمولی از باتری این گوشی می‌توانید 1 روز و نیم بدون نیاز به شارژ کردن با آن کار کنید و در صورتی که استفاده سنگینی داشته باشید بعد از 1 روز باید گوشی را شارژ کنید.

اگر در مواقع ضروری نیاز به شارژ بیشتر برای باتری گوشی خودتان دارید به کمک قابلیت Battery Saver می‌توانید این زمان را افزایش دهید. با فعال شدن این حالت عملکرد برنامه‌ها در پس زمینه محدود می‌شود و برنامه‌هایی که در بکگراند باز هستند به صورت اجباری بسته می‌شوند که در مصرف کمتر انرژی تاثیر بیشتری خواهد داشت.

بخریم یا نخریم؟

ردمی نوت 8 گوشی‌ای از نظر قیمت گوشی‌ای پایین‌تر از رده میان رده‌هاست که به آن‌ها گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه یا اقتصادی می‌گوییم. این گوشی در بخش خوش دستی با رقبایش فاصله دارد و به خصوص بیرون زدگی لنز دوربین اصلی و لبه‌های تخت قاب پشت و جلو سبب این شده‌اند که گوشی خوش دست نباشد. در عوض جنس بدنه‌ای که در این گوشی می‌بینیم فراتر از حد انتظار است و طراحی لوکسی هم دارد. صفحه‌نمایش، باتری، دوربین و سخت افزار برای یک گوشی مقرون‌به‌صرفه کاملا مطلوب است.

این محصول شیائومی مناسب کسانی است که به دنبال خرید محصولی خاص و متفاوت در این رده قیمتی هستند و از گوشی انتظاری کاملا در حد قیمتی که برایش می‌پردازند دارند. برای خرید گوشی کلیک کنید.